blivfinanselev

Forsikringselev

Bliv forsikringselev

Er du klar til at tage skridtet ind i forsikringsbranchen?

Som forsikringselev får du en unik mulighed for at springe direkte ind i en verden, hvor rådgivning og kundeservice står i centrum. Du får muligheden for at udvikle dig personligt og fagligt i en branche, der konstant er i bevægelse. Start din karriere som finanselev på finanselevuddannelsen med speciale i forsikring og kickstart din karriere.

Start din karriere som forsikringselev

Som finanselev indenfor forsikring starter du din uddannelse hos et forsikringsselskab og skoleophold. Samlet er det betegnet som finanselevuddannelsen. Uddannelsen som finanselev er din adgangsbillet til en karriere. Som elev i et forsikringsselskab bliver du en del af et team, hvor du lærer at rådgive kunder om deres forsikringsbehov, så de er dækket ind på bedste vis.

Dette uddannelsesforløb åbner dørene til en branche, hvor du fra starten får en kombination af teori og praktisk erfaring.

5 gode grunde til at blive forsikringselev

  • Uddannelsen kombinerer teori med praktisk erfaring fra dag ét.
  • Du får en direkte vej til en karriere inden for forsikringsbranchen.
  • Mulighed for at gøre en forskel ved at hjælpe andre med at sikre deres fremtid.
  • Elevpladsen kickstarter din karriere og åbner for fremtidige jobmuligheder.
  • Du får løn under uddannelse.

Vil du vide mere? Få hjælp ved at læse mere her, hvor du kan møde elever samt udfylde vores kontaktformular.

Finanselev i forsikringssektoren

Som finanselev i forsikringssektoren er det første skridt at sikre sig en elevplads inden for forsikringsbranchen. Elevpladsen er med til at uddanne dig og give dig den nødvendige praktiske erfaring og indsigt i branchen. 

Når du søger en elevplads, er det fornuftigt at reflektere over følgende:

  1. Passer virksomhedens kultur og værdier til mig?
  2. Hvordan er elevprogrammet struktureret, og hvordan tilrettelægger virksomheden et forløb?
  3. Hvordan er arbejdsmiljøet i virksomheden? Er der plads til udvikling og læring?
  4. Hvilke karrieremuligheder tilbyder virksomheden efter endt elevuddannelse? Er der mulighed for job og videreudvikling?
  5. Er mine forventninger og mål i overensstemmelse med virksomhedens forventninger og krav til en elev?

For at opsummere, er det altså vigtigt, at du finder en elevplads, hvor du kan se dig selv indgå i arbejdsmiljøet og de daglige opgaver. Flere at virksomhederne har skræddersyet et elevforløb, således du følger et struktureret program fra start.  

Jobmuligheder som finanselev

Med en baggrund som forsikringselev står du stærkt på jobmarkedet. Uddannelsen giver dig et solidt fundament og adgang til en række karrieremuligheder inden for forsikringsbranchen, hvor du kan fortsætte med at udvikle dine kompetencer og måske specialisere dig yderligere.

Efter endt uddannelse som forsikringselev vil du typisk få et job som forsikringsrådgiver eller skadebehandler. Her kommer du til at rådgive kunder om forskellige forsikringsprodukter, samt håndtere skadesager ud fra forsikringskrav og forsikringspolice. Flere oplysninger om jobmuligheder og udvikling kan du finde hos de specifikke virksomheder, du overvejer at søge en elevplads hos.

Forsikringselevuddannelsen

Forsikringselev uddannelsen som officielt hedder Finanselevuddannelsen strækker sig over 2 år. Uddannelsen er lønnet og kombinerer både skoleundervisning, som strækker sig over 9-11 uger i alt, og praktisk erfaring direkte hos virksomheden.

Vælger du finansuddannelsen med speciale i skadeforsikring, kommer du ind på et grund- og specialeforløb i skade. Du kan her vælge mellem salg og rådgivning eller skadebehandling og taksering. Uddannelsen inkluderer fag som samfundsøkonomi, autoforsikring, skadeforsikring, professionel kommunikation og skadejura. Fagene klæder dig ordentligt på til din kommende stilling i et forsikringsselskab. 

Mere info? Tag et kig på vores infoside om finanselev og bliv meget klogere på selve uddannelsen.

Forsikringselev og løn 

Forsikringselev og løn – Hvordan er det nu lige?

Som forsikringselev er du garanteret løn under hele din uddannelse. Dette inkluderer både skoleperioder og tiden, hvor du er ude i virksomheden og opnår praktisk erfaring. 

Lønniveauet ligger et sted mellem 17.000-19.000, men din erfaring og uddannelsesniveau kan spille en rolle, hvorfor du individuelt kan forhandle lønnen hos den enkelte virksomhed.

Start din karriere i dag

Er du klar til at tage det næste skridt og indtage en central rolle i at sikre tryghed og beskyttelse for enkeltpersoner og virksomheder?

Vil du vide mere om uddannelsen?